Душовий гарнітур GROHE Rainshower System SmartControl 26250000

Немає на складі compare
Нема на складі
      
26250000
Код товару: 71877673
Виробник GROHE
Артикул: SD00022448
Гарантія: 60 міс.

Офіційна гарантія

Офіційна гарантія: усі товари на нашому сайті мають усі необхідні сертефікати

Повернення без питань

Повернення: товару відбувається протягом 14 днів

Доставка

Доставка по україні: здійснюється перевізниками Нова Пошта та Ін-Тайм. Замовлення оформлені до 13:00 відправляються в день замовлення, після 13:00 - на наступний день.

Оплата

Безготівковий розрахунок: здійснюється шляхом переказу коштів на банківський рахунок, вказаний в рахунку на оплату, згідно вашого замовлення.

Готівковий розрахунок: оплата відбувається після отримання товару у відділенні "Нової Пошти".

 

 

Габарити виробу (ВхШхД), мм1126х361х610Вага брутто 1, кг10,84Тип виробуДушова системаЗверніть увагуНами докладено всіх зусиль для подання точної та правдивої інформації в описі товару. Проте джерелом інформації є виробник. Він залишає за собою право вносити зміни до конструкції виробів та комплектації, які не погіршують якість, без попереднього повідомлення. Тому граничні відхилення від розмірів можуть змінюватись у межах ± 2%.Габарити упаковки 1, мм1145х370х145Країна реєстрації брендуНімеччинаМатеріалЛатунь / ABS пластикКолірХромПоверхняГлянцеваКраїна-виробникНімеччинаВид монтажуНастіннийВага нетто, кг10,1Форма лейкиРучний душ: кругла. Верхній душ: овальнаДіаметр лійки, ммРучний душ: 115. Верхній душ: 361х220СеріяRainshower SmartControlКількість режимів переключення лійкиРучний душ: 2. Верхній душ: 1Довжина кронштейна для верхнього душу, мм500Висота душової стойки, мм1006Довжина шланга, мм1750Система запобігання скручування шлангаЄМеханізм змішуванняКартридж термостатичнийТип керуванняВентильнийКількість споживачів2Робочий тиск, barДо 3КомплектаціяЗмішувач, кронштейн для верхнього душу, лійка для верхнього душу, кронштейн для ручного душу, лійка для ручного душу, душовий шланг, душова стійка, кріпильні деталі.Гарантія24 місяціКількість вантажних місць1Артикул26250001Фірмові технологіїGROHE DreamSpray - оптимальний розподіл води по кожній душовій форсунці. GROHE StarLight - хромоване покриття. GROHE CoolTouch - захист від опіків об поверхню виробів. GROHE TurboStat - забезпечення і підтримання температури води. GROHE EcoJoy - водозберігаюча технологія. GROHE SafeStop - обмеження температури води до 38 °C. GROHE SmartControl - увімкнення-вимкнення та регулювання тиску. GROHE Twistfree - запобігання скручуванню душового шланга.

Тип
Душова система (Верхній+Ручний душ)
Тип монтажу
Настінний
Колір
Хром
Термостат
Є

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Рекомендовані товари даної категорії