Змішувач для раковини GROHE Eurostyle 23569003

Немає на складі compare
Нема на складі
      
GROHE Eurostyle 23569003
Код товару: 16786122
Виробник GROHE
Артикул: 23569003
Гарантія: 60 міс.

Офіційна гарантія

Офіційна гарантія: усі товари на нашому сайті мають усі необхідні сертефікати

Повернення без питань

Повернення: товару відбувається протягом 14 днів

Доставка

Доставка по україні: здійснюється перевізниками Нова Пошта та Ін-Тайм. Замовлення оформлені до 13:00 відправляються в день замовлення, після 13:00 - на наступний день.

Оплата

Безготівковий розрахунок: здійснюється шляхом переказу коштів на банківський рахунок, вказаний в рахунку на оплату, згідно вашого замовлення.

Готівковий розрахунок: оплата відбувається після отримання товару у відділенні "Нової Пошти".

Про компанію GROHE GROHE є найбільшим світовим виробником і постачальником сантехнічних виробів. Якість, технології, дизайн і стійкість - це чотири цінності бренду, які демонструють прихильність GROHE до вдосконалення власних виробів. GROHE встановлює дуже високі стандарти, щоб гарантувати, що кожен раз, коли ви вмикаєте змішувач або приймаєте душ від GROHE, ви відчуєте всі переваги продуктів бренду. Технології GROHE GROHE SilkMove® - унікальна плавність ходу важеля змішувача з першого дня і навіть після 20 років використання. Компанія GROHE-найбільший світовий виробник сантехнічного обладнання і один з небагатьох, які виробляють картриджі для своєї продукції самостійно. Картриджі GROHE забезпечені дисками з керамічної сплаву, успішно застосовується в аерокосмічній галузі. Поверхня дисків покрита спеціальним мастилом марки Teflon®, що забезпечує їх кероване і плавне ковзання відносно один одного. Важіль змішувача з'єднаний з картриджем стрижнем, виготовленим з литої латуні для надійності, міцності і довговічності.Особливі керамічні диски і застосування технології Teflon® у картриджах GROHE SilkMove® забезпечують важелів змішувачів точний і легкий хід на протязі всього строку служби. GROHE StarLight® - блиск і зносостійкість покриттів. Покриття, виконане за запатентованою технологією Grohe забезпечує підвищену зносостійкість і діамантовий блиск.Ми гарантуємо, що змішувачі GROHE і десятиліття потому будуть виглядати так само прекрасно, як і в той день, коли Ви купили змішувач. Секрет полягає в якості наших довговічного покриття, яке забезпечується технологією GROHE StarLight®. Крім підвищеної твердості, таке покриття відрізняється десятикратної стійкістю до подряпин, тому збереже свій первозданний вигляд на весь термін служби. Покриття виходить методом хімічного осадження з газової фази і випереджає хромоване по твердості в п'ять разів, а по стійкості до подряпин - в сто разів, за рахунок особливого верхнього шару. GROHE EcoJoy™ - технології водозбереження. Вся продукція з технологією GROHE EcoJoy™ цілеспрямовано розробляється таким чином, щоб вода та теплова енергія витрачалися економно для збереження цих цінних ресурсів. У високій мірі інноваційна технологія GROHE EcoJoy™ дозволяє економити до 50% води при користуванні змішувачами, не погіршуючи їх користувальницьких якостей. GROHE QuickFix - швидка і проста установка. Швидкість і легкість — ось що значить технологія GROHE QuickFix®, завдяки якій час установки сантехнічного обладнання скорочується до 50 відсотків. Можна зробити життя простіше. В GROHE вважають, що технічні рішення монтажу повинні бути швидкими в установці і сантехніка повинна встановлюватися без особливих клопотів. Кріпильна система складається з меншого ніж зазвичай кількості деталей, оснащена вбудованим центрувальним інструментом і швидко закручується гайкою.

Призначення Для раковини Комплектація Шланги підведення води Довжина виливу 12.7 см Тип виливу Поворотний Вид змішувача Одноважільний Вид монтажу Врізний Колір Хром Термостат Ні Технології GROHE EcoJoy   GROHE SilkMove   GROHE StarLight   GROHE QuickFix   Спосіб монтажу На 1 отвір Особливості Металева рукоятка (з отвором), Керамічний Картрідж 28 мм, Обмежувач температури GROHE EcoJoy 5,7 л / мін швидка монтажна система, Зливний гарнітур 1 1/4 "поворотним літій виливши Гнучка підводка Висота 27 см Матеріал Метал Латунь Вага 2 кг Гарантія 60 місяців офіційної гарантії від виробника Країна реєстрації бренду Німеччина

Тип
Для раковини (умивальника)
Тип монтажу
Врізний
Комплектація
Немає
Вид змішувача
Одноважільний
Тип виливу
Поворотний
Колір
Хром
Термостат
Немає

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Рекомендовані товари даної категорії