Раковина LAUFEN Pro S 65 8.1096.4

На складі compare
Ціна 6,324.00 грн.
- +
 
Купити в 1 клік
Швидке замовлення

Будь ласка, вкажіть ваше ім'я і телефон, щоб ми могли зв'язатися з вами

Купити в кредит
LAUFEN Pro S 65 8.1096.4
Код товару: 83305377
Виробник LAUFEN
Артикул: H8109640001041
Гарантія: 60 міс.

Офіційна гарантія

Офіційна гарантія: усі товари на нашому сайті мають усі необхідні сертефікати

Повернення без питань

Повернення: товару відбувається протягом 14 днів

Доставка

Доставка по україні: здійснюється перевізниками Нова Пошта та Ін-Тайм. Замовлення оформлені до 13:00 відправляються в день замовлення, після 13:00 - на наступний день.

Оплата

Безготівковий розрахунок: здійснюється шляхом переказу коштів на банківський рахунок, вказаний в рахунку на оплату, згідно вашого замовлення.

Готівковий розрахунок: оплата відбувається після отримання товару у відділенні "Нової Пошти".

Колекція Laufen Pro це цікава пропозиція для приватних будинків, клінік, медичних центрів і будинків престарілих. Мінімалістичні лінії цієї серії ідеально поєднуються з лінійкою Laufen Pro, і забезпечує підвищений комфорт при використанні. Колекція Laufen Pro відповідає стандартам DIN 18040 і SIA 521 500.Головна перевага компанії LAUFEN – це досвід з виробництва кераміки. Найдавніший матеріал, який відомий людству, добувався ще понад 115 років тому в р. Лауфен (Швейцарія, округ Базель Ленд). Зараз всі раковини, біде та унітази, виробляється на найсучаснішому обладнанні, з притаманною швейцарцям точністю. Все це дає можливість створювати нові шедеври для облаштування ванної кімнати.Для компанії LAUFEN, кожна з них, це осередок спокою та відпочинку в житлі – створений за високими дизайнерськими стандартами. Що робить дизайн від компанії LAUFEN таким особливим? Це оригінальний та індивідуальний підхід, незрівнянне швейцарська якість, і поєднання двох відомих дизайнерських шкіл: італійського стилю модерн в стилі а-ля Баухауз.LAUFEN це якість у всьому: по-перше, існуючий великий досвід у виробництві, а по-друге, розвинена мережа транспортування та сервісного обслуговування, яке надає безліч переваг, як нашої продукції, так і нашим покупцям.Нешкідливе якість: повага до людини і природи. Як компанія, яка виробляє продукцію, яка використовує дорогоцінний природний ресурс – воду, LAUFEN відчуває необхідність захищати ці життєдайні запаси. Тому пріоритетом є виробництво, яке не шкодить довкіллю, ощадливо використовує енергію та сировину на всіх стадіях – від ідеї до готової продукції. Наприклад, компанія LAUFEN використовую тепло, яке утворюється в процесі виробництва, для висушування кераміки.Швейцарський символ Q-plus підтверджує відповідність продукції Європейським стандартам. Також, в продукції використовуються самі сучасні енерго - і водохранящие технології: наприклад, унітази останнього покоління з системою зливання на 4.5 і 3 літри, замість бачків на 6 і 3 літри. Таким чином, LAUFEN допомагає споживачам жити в гармонії з природою і зберігати її ресурси.

Комплектація Без п'єдесталу/полупьедестал (докуповується окремо) Тип установки Підвісна Габарити раковини (ВхШхГ) 17.5 х 65 х 46.5 см Вага 17.5 кг Форма раковини Прямокутна Матеріал Кераміка Отвір під змішувач Є Гарантія 60 місяців офіційної гарантії від виробника Країна-виробник товару Швейцарія

Тип установки
Підвісна
Форма
Прямокутна
Ширина (см)
65-69
Глибина (см)
46-60
Матеріал
Кераміка

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Рекомендовані товари даної категорії