Змішувач для душу GROHE Eurostyle 33590001

На складі compare
Ціна 2,623.00 грн.
- +
 
Купити в 1 клік
Швидке замовлення

Будь ласка, вкажіть ваше ім'я і телефон, щоб ми могли зв'язатися з вами

Купити в кредит
GROHE Eurostyle 33590001
Код товару: 55998857
Виробник GROHE
Артикул: 33590001
Гарантія: 60 міс.

Офіційна гарантія

Офіційна гарантія: усі товари на нашому сайті мають усі необхідні сертефікати

Повернення без питань

Повернення: товару відбувається протягом 14 днів

Доставка

Доставка по україні: здійснюється перевізниками Нова Пошта та Ін-Тайм. Замовлення оформлені до 13:00 відправляються в день замовлення, після 13:00 - на наступний день.

Оплата

Безготівковий розрахунок: здійснюється шляхом переказу коштів на банківський рахунок, вказаний в рахунку на оплату, згідно вашого замовлення.

Готівковий розрахунок: оплата відбувається після отримання товару у відділенні "Нової Пошти".

Переваги даної моделі: GROHE SilkMove® керамічний картрідж в конструкції яких використовуються деталі з самого сучасного керамічного сплаву з покриттям спеціальним мастилом марки Teflon, що гарантує приємне руці, плавне керування. Технологія GROHE SilkMove® гарантує комфортну експлуатацію змішувача без необхідності технічного обслуговування протягом всього терміну служби. Плавний хід важеля дозволяє точно і без зусиль регулювати витрату і температуру води. На додаток до цього, в інтересах абсолютного комфорту користувачів в конструкції всіх змішувачах GROHE передбачений надширокий робочий кут повороту важелів і изливов. Технологія GROHE StarLight® дозволила створити єдиний у своєму роді хромоване покриття з сліпучим блиском. У відповідності з матеріалом корпусу, виріб гальванізується шарами міді і нікелю, після чого наносять шар хрому товщиною в 500 разів менше людського волоса! Покриття, виконане за технологією GROHE StarLight®, має брудовідштовхуючим властивостями, стійке до появи подряпин і потьмяніння – завдяки неї вироби будуть виглядати, як нові, протягом багатьох років служби.

Основне Тип змішувача для душа Вид монтажу настінний Вид змішувача одноважільний Спосіб монтажу на 2 ответстия Термостат ні Особливості Металевий важіль Керамічний картрідж Ø 46 мм Регулювання витрати води Можливість установки хв. витрати 2,5 л/хв. Відведення для душу знизу 1/2" зі вбудованим зворотним клапаном Приховані S-образні ексцентрики Відбивачі з металу Додатковий обмежувач температури із захистом від зворотного потоку Клас шуму I по DIN 4109 Висота 15 см Матеріал латунь, метал Колір виробу хром Вага 2 кг

Тип
Для душа
Тип монтажу
Настінний
Комплектація
Немає
Вид змішувача
Одноважільний
Тип виливу
Немає вилива
Колір
Хром
Термостат
Немає

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Рекомендовані товари даної категорії