Змішувач прихованого монтажу для раковини Q-TAP Form CRM 001B

Немає на складі compare
Нема на складі
      
QTFORMCRM001B
Код товару: 20187012
Виробник Q-tap
Артикул: SD00035561
Гарантія: 60 міс.

Офіційна гарантія

Офіційна гарантія: усі товари на нашому сайті мають усі необхідні сертефікати

Повернення без питань

Повернення: товару відбувається протягом 14 днів

Доставка

Доставка по україні: здійснюється перевізниками Нова Пошта та Ін-Тайм. Замовлення оформлені до 13:00 відправляються в день замовлення, після 13:00 - на наступний день.

Оплата

Безготівковий розрахунок: здійснюється шляхом переказу коштів на банківський рахунок, вказаний в рахунку на оплату, згідно вашого замовлення.

Готівковий розрахунок: оплата відбувається після отримання товару у відділенні "Нової Пошти".

Одноважільний настінний змішувач прихованого монтажу для раковини CRM 001B серії Form від Q-Tap виготовлений із латуні з хромованим покриттям, має окремі на єдиній декоративній пластині розміром 10 х 22 см важіль керування й стаціонарний вилив із виносом у 18.2 см, встановлюється на два отвори з підведенням води під діаметр 1/2".

Прихована частина змішувача постачається в комплекті.

Донний клапанНемаєКомплектаціяЗмішувач, кріпильні деталі.ПризначенняДля раковиниВитрата води, л/хвДо 13Країна реєстрації брендуЧехіяТип виливуСтаціонарнийДодаткові характеристикиТрьохпорційний картридж.МатеріалЛатуньВага брутто 1, кг1,86КолірХромРобочий тиск, barДо 3Кількість отворів для монтажу2АртикулQTFORMCRM001BГарантія60 місяцівВага нетто, кг1,63ПоверхняГлянцеваВбудована частина в комплектіТакШлангиНе передбаченоЗверніть увагуНами докладено всіх зусиль для подання точної та правдивої інформації в описі товару. Проте джерелом інформації є виробник. Він залишає за собою право вносити зміни до конструкції виробів та комплектації, які не погіршують якість, без попереднього повідомлення. Тому граничні відхилення від розмірів можуть змінюватись у межах ± 2%.Висота виробу, мм100Країна-виробникВид монтажуПрихованийГабарити упаковки 1, мм137х255х130Ширина виробу, мм220Тип підведенняЖорсткийМеханізм змішуванняКартриджДовжина виробу, мм203СеріяFormКількість вантажних місць1Шланги підключенняНе передбаченоМодель001BДіаметр картриджа, мм40Довжина зливу, мм182Діаметр підключення1/2"Тип керуванняОдноважільнийДжерело живлення фотоелементаНемаєТип виробуЗовнішня частина змішувача

Тип
Для раковини (умивальника)
Тип монтажу
Прихований
Комплектація
Прихована частина врізного змішувача
Вид змішувача
Одноважільний
Тип виливу
Стаціонарний (нерухомий)
Колір
Хром
Термостат
Немає

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Рекомендовані товари даної категорії