Духова шафа електрична ELEYUS ASTORIA 6006 BL

Немає на складі compare
Нема на складі
      
ASTORIA 6006 BL
Код товару: 96206907
Виробник ELEYUS
Артикул: ELEYUS ASTORIA 6006 BL
Гарантія: 60 міс.

Офіційна гарантія

Офіційна гарантія: усі товари на нашому сайті мають усі необхідні сертефікати

Повернення без питань

Повернення: товару відбувається протягом 14 днів

Доставка

Доставка по україні: здійснюється перевізниками Нова Пошта та Ін-Тайм. Замовлення оформлені до 13:00 відправляються в день замовлення, після 13:00 - на наступний день.

Оплата

Безготівковий розрахунок: здійснюється шляхом переказу коштів на банківський рахунок, вказаний в рахунку на оплату, згідно вашого замовлення.

Готівковий розрахунок: оплата відбувається після отримання товару у відділенні "Нової Пошти".

Електрична духова шафа ELEYUS ASTORIA 6006 BL — це новинка від національного бренда вбудованої техніки для кухні ELEYUS. Духова шафа ELEYUS ASTORIA 6006 BL не тільки стане прикрасою будь-якої кухні, але й завдяки оптимально підібраним функціям, простоті у використанні та догляді буде незамінною супутницею як кулінара-початківця, так і досвідченого кухаря. ELEYUS подбали про те, щоб духова шафа ELEYUS ASTORIA 6006 BL створила ідеальний ансамбль з іншою вбудованою технікою нашого бренда та перетворила вашу кухню на оазис краси та стилю.

Електрична духова шафа ELEYUS ASTORIA 6006 BL має внутрішній об'єм 62 л, який дасть нагоду із легкістю приготувати улюблені страви. Клас енергоефективності «А» дасть змогу істотно економити на електроенергії. Потужність духової шафи становить усього 2,1 кВт, однак водночас він швидко нагрівається, і Вам не доведеться довго чекати потрібної температури. Духова шафа ELEYUS ASTORIA 6006 BL працює в 6 режимах (верхнє нагрівання, нижнє нагрівання, нагрівання верхнє + нижнє, нагрівання верхнє + нижнє + конвекція, гриль, розморожування), що дасть нагоду потішити навіть найвибагливіших гурманів. Завдяки функції конвекції температура в духовій шафі вирівнюється через постійну циркуляцію гарячого повітря, що дає змогу стравам рівномірно пропікатися, а також готувати одночасно на декількох рівнях і розширити діапазон приготування цілому.

Для створення духової шафи ELEYUS ASTORIA 6006 BL використані тільки високоякісні матеріали: подвійне чорне загартоване скло для дверей, емальована сталь для панелі керування, алюміній для ручки. Всі ці деталі не тільки створюють естетичний ансамбль, а і є міцними, стійкими та довговічними. Духова шафа обладнана надійними механічними ручками керування, а також механічним таймером із вимкненням духовки та сигналізацією про закінчення процесу приготування. Для приготування доступні 4 рівні рельєфних напрямних. Ви оціните легкість догляду за духовою шафою ELEYUS ASTORIA 6006 BL завдяки емалі легкого очищення й знімним і розбірним дверцятам, які легко мити як руками, так і в посудомийці. До комплекту входить решітка та деко для приготування Ваших улюблених шедеврів.

КолірЧорнийТипЕлектричнийОбсяг62 лУправлінняМеханічнеТип напрямнихРельєфніДисплейНемаєКількість програм6Режими приготуванняВерхнє нагрівання
Нижнє нагрівання
Нагрівання верхнє + нижнє
Нагрівання верхнє + нижнє + конвекція Гриль
Розморожування
Кількість рівнів направляючих4Додаткові функціїКонвекція,
Таймер,
Розморожування
Тип гриляЕлектричнийМатеріал дверцят духовкиСклоПідсвічуванняЄМатеріал панелі управлінняЕмальКлас енергоспоживанняАЕнергоспоживання0.84 кВт/годПотужність гриля2000 ВтОсобливостіТангенціальне охолодження
Максимальна температура: 250 °С Таймер з відключенням духовки
КомплектаціяДухова шафа
Решітка для гриля
Деко
Ручки для перенесення духовки 2 шт. Посібник з експлуатації
Гарантійний талон
Система очищенняЕмаль легкого очищенняКількість стекол дверцят2Внутрішнє покриттяЕмальНаявність шнура живленняЄМожливість підключення до мережі220-240 ВНаявність вилкиЄПотужність підключення2100 ВтНапруга220-240 ВРозміри ніші для вбудовування (ВхШхГ)59.5 х 56 х 55 смГабарити (ВхШхГ)59.5 x 59.5 x 56.5 смГабарити упаковки (ВхШхГ)70 x 67 x 62 смВага30 кгВага в упаковці32 кгГарантія60 місяців офіційної гарантії від виробникаКраїна-виробник товаруТуреччинаКраїна реєстрації брендуУкраїна

Дисплей
Немає
Колір
Чорний
Конвекція
Є
Об'єм, л
Більше 60
Тип
Електрична
Тип напрямляючих
Рельєфні
Управління
Механічне

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Примітка:HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Рейтинг Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:

Рекомендовані товари даної категорії